با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046704575650

0046722963279

0046765508933

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

  • company-karaj.jpg
  • register-company-karaj-24.jpg

اقامت در اروپا | ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان و انگلستان , ویزای سرمایه گذاری , افتتاح حساب بانکی , ویزای تحصیلی

شرایط مهاجرت به آلمان

شرایط مهاجرت به آلمان

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر میباشد.


 

شرایط مهاجرت به آلمان

شرایط درخواست اقامت :
متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد.
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان ( در این زمینه شرکت ما توسط کارشناسان رسمی آلمانی خود، شما را بخوبی یاری می کند و این مرحله جزء تعهدات این شرکت میباشد. ) Business Plan
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای 3 سال آینده، 250.000 € یورو باشد .
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن 250.000 € یورو محسوب خواهد شد.

مراحل انجام کار :
1 - تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا
2 - تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
3 - ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی
4 - تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان
5 - حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
6 - بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد
7 - با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت ، به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد
تذکر :مدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا D ( اقامت )، از6 الی 8 ماه می باشد.


نوع شرکت :
شرکت با مسئولیت محدود GmbH

حداقل سرمایه مورد نیاز :
25.000 یورو

مدارک مورد نیاز :
کپی پاسپورت مدیر شرکت ( Geschäftsführer )
وکالتنامه رسمی به زبان آلمانی
نام شرکت

مزایا ثبت شرکت :
دریافت اقامت دائم
تجارت آزاد با سراسر دنیا
افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
استفاده از سوپسیتهای ویژه

مزایای اقامت :
استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به کشورهای عضو اتحادیه اروپا بدون ویزا

مزایای شهروندی :
استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا
زندگی در سراسر اروپا

اطلاعات کلی :
پایتخت: برلین زبان رسمی: آلمانی
نوع حکومت: جمهوری فدرال واحد پول: یورو
امید طول عمر: 80.1 سال رشد سالانه جمعیت: ٠٢/ درصد
جمعیت: ۸۲,۴۲۴,۶۰۹نفر

مالیات :
USt. : 19%


اقامت و زندگی در آلمان

انواع اقامت در آلمان

تحصیل دکتری در آلمان

تحصیل رایگان در آلمان

تحصیلات ابتدایی در کشور آلمان

تحصیل پزشکی در آلمان


شرایط مهاجرت به آلمان، تحصیل در آلمان ، اقامت در آلمان ، سرمایه گذاری در آلمان ، زندگی در آلمان ، ثبت شرکت در آلمان ، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved