با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

  • company-karaj.jpg
  • register-company-karaj-24.jpg

اقامت در اروپا | ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان و انگلستان , ویزای سرمایه گذاری , افتتاح حساب بانکی , ویزای تحصیلی

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا

دانشجویان با سپری کردن مقطع فوق لیسانس در کشور اسپانیا شانس خود را جهت اخد بورسیه های تحصیلی در مقطع دکترا افزایش می دهند.


 

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا

.دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور اسپانیا دو ساله است .با توجه به این نکته که دانشگاه های کشوراسپانیا از جمله دانشگاه های برتر دنیا به حساب نمی آیند فلذا مقصد مناسبی برای ادامه تحصیل نمی باشد.

  • زبان تدریس

دروس دانشگاهی کشور اسپانیا به دو صورت اسپانیایی و انگلیسی تدریس میشوند .

متقاضیان به اخذ پذیرش تحصیلی به زبان اسپانیای ، می بایست مدارک دال بر تسلط به این زبان را قبل از ورود به دانشگاه کسب نمایند . گفتنی است کشور اسپانیا مجوز یادگیری زبان اسپانیایی را در کشور اسپانیا به دانشجویان اعطا نمی نماید .

همان طور که در مطالب قبلی ذکر کردیم متقاضیان می توانند در دانشگاه های انگلیسی زبان تحصیل کنند . افرادی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را دارند می بایستی مدرک Ielts 6-6.5 را به دانشگاه ارائه دهند . 

  • حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور اسپانیا مجوز کار در محدوده ای 20 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد

  • هزینه های زندگی

دولت اسپانیا با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار بین 10 تا 20 ساعت را داده است . آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین 8 تا 10 یورو را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند . هزینه زندگی در اسپانیا حداقل 500 یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور اسپانیا را داشته باشد قبل از رفتن به اسپانیا و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در اسپانیا است.کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور اسپانیا مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان اسپانیای مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی راپیداکنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند . این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور اسپانیا بسیار دشوار است و طولانی و افراد می بایستی مدت زمان زیادی را در کشور اسپانیا کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس اسپانیای را بگذرانند.


 

مطالب مرتبط :

تحصیل در اسپانیا

اسپانیا

اقامت اسپانیا

تحصیل در مقطع لیسانس کشور اسپانیا


 

کلید واژه ها :

 

 تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا ،اقامت اسپانیا ، کشور اسپانیا ، سرمایه گذاری در اسپانیا ، کار در اسپانیا ، ثبت شرکت در اسپانیا ، تحصیل در اسپانیا ، ثبت شرکت در اروپا

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved