با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

انواع ویزای انگلستان

انواع ویزای انگلستان

انواع ویزای انگلستان

انگلستان دارای چندین ویزا و روش اقامت است.


 

 

انواع ویزای انگلستان

بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم به point-based system ، ویزاهای اقامت انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

1) ویزای Tier 1 که به 3 دسته اصلی تقسیم می شود:

1-1)investor سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست 50% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.



این نوع ویزای کشور انگلستان هیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی  نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و ...) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.

این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا ( و 2 سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری انگلستان می بایست در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید.



با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و ... )و شما قادر هستید برای اقامت دایم  انگستان  تمامی شرایط را احراز کنید

.

2-1)entre prenear :  یعنی ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان است

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیله self assessment points calculatorو پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما  صورت می گیرد.

برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می بایست 200 هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا 10 امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان وافزایش دهد. ( کسب نمره 6.5 آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)


3-1) post-study work

که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد

.

2) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

برای دریافت ویزای کاری انگلستان،داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر800000 پوند برای درخواست کننده ویزا و 5300  پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید 90 روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 50 امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری 30 ساعت در هفته است.


3) ویزای Tier 3 مربوط به کارهای موقت و علاقه مندان به مهاجرت کاری  به انگلستان به صورت موقت می باشد.

4) ویزای Tier 4: ویزای دانشجویی  انگلستان



که به 2 دسته دانش آموزانGENERAL (بالای 17) و CHILD(از 4 تا 17) تقسیم می شود.

شرط اولیه گرفتن  ویزا ی تحصیلی داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد که در این امور موسسه ما می تواند با انتخاب و برقراری ارتباط با دانشگاه دلخواه شما بهترین گزینه را در جهت تحصیل در انگلستان به شما معرفی می نماید.

در ویزا  دانشجویی 10 امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاههای انگلستان نماید.

همچنین 30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش  دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله داده می شود

.

5) Tier 5 ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.

در همه موارد زیر مشاوران این موسسه می توانند بهترین راه هایی را جهت مهاجرت و اقامت در انگلستان و کسب تمامی مدارک لازمه جهت ساختن آینده ای روشن برای شما علاقه مندان را در اختیارتان بگذارد.

پالیزکمپانی میتواند اقامت انگلستان را با 200000 پوند برای شما و خانواده تان اخذ کند.


مطالب مرتبط:

آشنایی با انگلستان

اجازه كار

استخدام کارمند در انگلستان چقدر آسان است؟

اقامت در انگلستان


 

کلید واژه ها :

انواع ویزای انگلستان ، اقامت در انگلستان ، سرمایه گذاری در انگلستان ، ادامه تحصیل در انگلستان ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved