با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

تماس فقط جهت :

 ثبــت شـــرکت در ارمنستــــــــان

افتتاح حساب بانکی در ارمنستان

ثبـت شــــــــرکت در انگلستـــــان

ثبـت شــــــــرکت در کــــــــــرج

موبایل :  09014298500

 

اقامت فنلاند

اقامت فنلاند

اتباع خارجی برای اقامت بیشتر از سه ماه در فنلاند به اجازه اقامت نیاز دارند. جهت اجازه اقامت کاری حتی برای کمتر از این مدت نیر بایستی اجازه اقامت کار تهیه نمایند.


 

اقامت فنلاند

شنگن
کشورهای عضو شنگن، کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوگزامبورگ، مالتا، نروژ، هلند، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوانی، اسپانیا، سوئد و سوئیس می باشند.

 

ویزای نوعA
ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاه های شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.


ویزای نوعB
ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شنگن به عنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.

ویزای نوع C
ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوعD
ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

 

مدارک لازم برای درخواست روادید شنگن
گذرنامه معتبر (با حداقل 3 ماه اعتبار پس از پایان سفر و دارا بودن حداقل 2 صفحه خالی)
شناسنامه همراه با ترجمه رسمی به زبان انگلیسی
فرم درخواست روادید شنگن
اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازة اقامت واجازه کار خود را ارائه دهند.
دعوت نامه از فنلاند

ویزای تجاری/ شرکت در سمینار/ دوره های آموزشی
دعوت نامه رسمی از شرکت / سازمان میزبان در فنلاند با ذکر اطلاعات مربوطه و دعوت کننده و مدت سفر و تعهدات مالی دعوت کننده الزامی است.

گواهی رسمی از شرکت / سازمان / موسسه یا شرکت تجاری به زبان انگلیسی یا ترجمه انگلیسی

پروانه ثبت سازمان / شرکت همراه با ترجمه به زبان انگلیسی.

 

ویزای توریستی
جزئیات مربوط به سفر

رزرو هتل و پرواز

گواهی استخدام / موافقت با مرخصی متقاضی/ گواهی مالکیت شرکت

گواهی در اختیار داشتن وجه مالی کافی (اظهارنامه بانکی بمدت 6 ماه)

فتوکپی کلیه مدارک ارائه شده به سفارت (روی کاغذ A4).

 

اجازه اقامت برای خانواده
اجازه اقامت برای همسر
درخواست ویزای مربوطه این اجازه را به یک شهروند فنلاندی می دهد که نامزد خارجی خود را به فنلاند برای هدف خاص (ازدواج) بیاورد. هم چنین فرزندان واجد شرایط نامزد هم اجازه مهاجرت را دارند.مدت زمان لازم برای دریافت جواب طبق سرشماری کشور فنلاند در سال ۲۰۰۹ به طور متوسط در حدود ۱۷۸ روز طول می کشد.

تکمیل فرم مربوطه

قباله ازدواج به زبان انگلیسی

فتوکپی کلیه صفحات گذرنامه اعضاء خانواده دعوت کننده (روی کاغذ A4)

 

اجازه اقامت برای فرزند و سایر اعضاء خانواده
مدت زمان لازم برای دریافت جواب طبق سرشماری کشور فنلاند در سال ۲۰۰۹ به طور متوسط در حدود ۱۴۳ روز طول می کشد.


 

فنلاند

ثبت شرکت در پرتغال

ثبت شرکت در دانمارک

ثبت شرکت تعاونی

ثبت شرکت در اروپا

ثبت شرکت در اسپانیا

ثبت شرکت در ایتالیا


 اقامت فنلاند ، کشور فنلاند ، زندگی در فنلاند ، تحصیل در فنلاند ، ثبت شرکت در فنلاند ، اقامت در فنلاند ، سرمایه گذاری در فنلاند ، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

ثبت شرکتها در استان البرز | ثبت شرکت در کرج | ثبت برند در کرج | ثبت لوگو در کرج | پلمپ دفاتر حسابداری در کرج | تاسیس شرکت در کرج

با ما تماس بگیرید : 09014298500

Designed and SEO by SUNIC | © 2014 europeregister.ir All rights reserved