با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046704575650

0046722963279

0046765508933

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

شرايط اقامت در دانمارك

شرايط اقامت در دانمارك

یکی از بھترین گزینه ھا برای شما GreenCard Scheme یا ھمان کارت سبز دانمارک
باشد.


 

شرايط اقامت در دانمارك

.شما می توانید از ھر کجای دنیا که باشید با تھیه و ارسال مدارک موردنیاز در صورت کسب
حد نصاب امتیاز ( ۱۰۰ امتیاز) درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورھای حوزه اسکاندیناوی و
اروپا قدم بگذارید.
ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری حداکثر ۳ ساله است و به شما این
امکان را می دھد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید.پس از یافتن کار این امکان
را خواھید داشت که آن را تمدید کنید و پس از گذشت چھارسال متوالی برای دریافت اقامت
دائمی دانمارک ھم اقدام کنید.از زمان اجرای این طرح چند سالیست که می گذرد.
در ادامه بصورت گام به گام تمامی مراحل و شرایط اقدام جھت دریافت ویزای گرین کارت دانمارک
را توضیح می دھیم.
شرایط کامل امتیاز بندی
حد نصاب امتیاز برای اقدام جھت کارت سبز دانمارک ۱۰۰ امتیاز است که شامل امتیاز برای
سن،سطح تحصیلات،سطح زبان،سوابق کاری،سازگاری با محیط و سن می شود.
شما می توانید حداکثر ۱۵ امتیاز از بخش سنی دریافت کنید: : Age -1 سن
۳۴ سال و کمتر : ۱۵ امتیاز -
۳۵ تا ۴۰ سال : ۱۰ امتیاز -
حداقل سطح تحصیلی لازم لیسانس یا کارشناسی : Educational Level -2 سطح تحصیلات
ست.مدرک تحصیلی شما باید حداقل معادل مدرک لیسانس دانمارکی ارزشیابی شود.در
غیراینصورت، حد نصاب امتیاز لازم را نمی توانید بدست آورید. حداکثر امتیازی که از این بخش می
توانید کسب کنید ۱۰۵ امتیاز است.
- مدرک کارشناسی(لیسانس) چھارساله: ۳۰ امتیاز
- مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یکساله: ۵۰ امتیاز
- مدرک کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) دوساله: ۶۰ امتیاز
دکترا) : ۸۰ امتیاز ) PhD – مدرک
درضمن اگر دانشگاه محل تحصیل شما جزو فھرست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا باشد، امتیاز اضافه ای
به شما تعلق می گیرد: bonus point نیز بعنوان
- جزو ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۵ امتیاز
- جزو ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۱۰ امتیاز
- جزو ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا: ۱۵ امتیاز
فھرست ۴۰۰ دانشگاه برتر دنیا را ھم می توانید در اینجا بیابید.
نکته مھم برای دانشجویان:
امتیازات بالا ھمگی به کسانی تعلق می گیرد که تحصیلات خود را به پایان رسانیده اند و مدرک
خود را دریافت نموده اند.درصورتی که ھنوز دانشجو ھستید و مدرک تحصیلی خودتان را دریافت
نکرده اید نمی توانید امتیازی از این بخش دریافت کنید.
جھت دریافت امتیاز در این بخش،باید توانایی خود را در تسلط به :Language Skills -3 سطح زبان
یکی از زبانھای انگلیسی،دانمارکی،سوئدی،نر وژی و یا آلمانی نشان دھید.
۵ امتیاز : با نمره ۳ -IELTS – مدرک زبان انگلیسی
۱۰ امتیاز : ۴٫۵- با نمره ۳٫۵ IELTS
15 امتیاز : ۶- با نمره ۵ IELTS
با نمره ۶٫۵ به بالا: ۲۰ امتیاز IELTS
نیز دارای ۲۰ امتیاز است.اطلاعات تکمیلی را می (IBT) با حداقل نمره ۷۲ -TOEFL – مدرک تافل
توانید در جدول اینجا دنبال کنید.


اخذ ویزای دانمارک از طریق تخصص حرفه

ادامه تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک

تحصیل در مقطع لیسانس کشور دانمارک

تحصیل در کشور دانمارک

دانمارک

شرایط زندگی در دانمارک

هزینه های زندگی در دانمارک


شرايط اقامت در دانمارك ، هزینه زندگی در دانمارک ، کشور دانمارک ، ثبت شرکت در دانمارک ، سرمایه گذاری در دانمارک ، زندگی در دانمارک ، هزینه تحصیل در دانمارک ، تحصیل در دانمارک، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved