با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046704575650

0046722963279

0046765508933

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

شرایط جدید مهاجرت به دانمارک

شرایط جدید مهاجرت به دانمارک

اخیرا دولت دانمارک اقدام به معرفی سیستم جدید مهاجرتی تحت عنوان گرین کارت نموده است.این سیستم از انواع سیستم های امتیازی می باشد.


 

شرایط جدید مهاجرت به دانمارک

فرد دارنده گرین کارت ،مجاز به کارکردن در دانمارک می باشد.در این روش به متقاضی تا مدت سه سال ویزا اعطا می گردد.پس از انقضای 12 ماه ویزای متقاضی نهایتا تا چهار سال دیگر تمدید می گردد.

فرد دارنده گرین کارت بعد از گذشت پنج سال در صورتیکه حداقل سه سال از پنج سال را در دانمارک شاغل بوده باشد،می تواند تقاضای اقامت دائم را مطرح نماید.در نهایت،بعد از گذشت 9 سال از تاریخ اخذ اولین ویزا ،فرد مجاز به اخذ پاسپورت دانمارکی خواهد شد.

شرایط اخذ گرین کارت

به منظور اخذ گرین کارت شما ملزم به کسب حداقل 100 امتیاز می باشید.مبنای محاسبه امتیازها بر اساس تحصیلات ،آشنایی با زبان(انگلیسی یا دانمارکی یا آلمانی)،سابقه کار ،قابلیت وقف پذیری و سن می باشد.ضمنا شما باید بیمه درمانی برای خود و کلیه اعضای خانواده خریداری بنمایید.لازم بذکر است که متقاضی ملزم می باشد که ثابت نماید که به میزان یکسال پس انداز در حساب بانکی خود پول دارد.

1- تحصیلات:

فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی 30 امتیاز ،کارشناسی ارشد 60 امتیاز و دکترا 80 امتیاز را کسب می نمایند.

لازم به توضیح است که چنانچه متقاضی فارغ التحصیل در یکی از رشته های موجود در لیست مثبت باشد، امتیاز بیشتری دریافت می کند.

2- آشنایی به زبان انگلیسی،آلمانی و یا دانمارکی :

لیست امتحان های مورد قبول و میزان امتیاز مربوطه به پیوست ارائه می گردد.

لازم به توضیح است که چنانچه متقاضی به مدت یکسال در یکی از شرکت های بین المللی (به زبان انگلیسی،آلمانی و یا دانمارکی)مشغول به فعالیت بوده و یا مدرکی را به زبان انگلیسی اخذ کرده باشد ، از دادن امتحان معاف می باشد و 20 امتیاز آشنایی با زبان را کسب خواهد کرد.

 

در لیست زیر نحوه امتیاز بندی برای مهارت زبان انگلیسی ذکر شده است:

IELTS 3 = 5 امتیاز

IELTS 3.5-4.5= 10 امتیاز

IELTS 5-6 = 15 امتیاز

IELTS 6.5= 20 امتیاز


تحصیل در مقطع دکترای کشور دانمارک

اخذ ویزای دانمارک از طریق تخصص حرفه

تحصیل در مقطع لیسانس کشور دانمارک

تحصیل در دانمارک

کار در دانمارک

دانمارک

دانشگاه های معتبر دانمارک

 جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد


شرایط جدید مهاجرت به دانمارک ، کشور دانمارک ، ثبت شرکت در دانمارک ، سرمایه گذاری در دانمارک ، زندگی در دانمارک ، هزینه تحصیل در دانمارک ، تحصیل در دانمارک، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved