با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

راهنمای مهاجرت به دانمارک

راهنمای مهاجرت به دانمارک

اخیرا دولت دانمارک اقدام  به معرفی سیستم جدید مهاجرتی تحت عنوان گرین کارت نموده است.این سیستم از انواع سیستم های امتیازی می باشد.فرد دارنده گرین کارت ،مجاز به کارکردن در دانمارک می باشد.


 

راهنمای مهاجرت به دانمارک

در این روش به متقاضی تا مدت سه سال ویزا اعطا می گردد.پس از انقضای 12 ماه ویزای متقاضی نهایتا تا چهار سال دیگر تمدید می گردد.

فرد دارنده گرین کارت بعد از گذشت پنج سال در صورتیکه حداقل سه سال از پنج سال را در دانمارک شاغل بوده باشد،می تواند تقاضای اقامت دائم را مطرح نماید.در نهایت،بعد از گذشت 9 سال از تاریخ اخذ اولین ویزا ،فرد مجاز به اخذ پاسپورت دانمارکی خواهد شد.

 

شرایط اخذ گرین کارت

 

به منظور اخذ گرین کارت شما ملزم به کسب حداقل 100 امتیاز می باشید.مبنای محاسبه امتیازها بر اساس تحصیلات ،آشنایی با زبان(انگلیسی یا دانمارکی یا آلمانی)،سابقه کار ،قابلیت وقف پذیری و سن می باشد.ضمنا شما باید بیمه درمانی برای خود و کلیه اعضای خانواده خریداری بنمایید.لازم بذکر است که متقاضی ملزم می باشد که ثابت نماید که به میزان یکسال پس انداز در حساب بانکی خود پول دارد.

1- تحصیلات:

فارغ التحصیلان در مقطع کارشناسی 30 امتیاز ،کارشناسی ارشد 60 امتیاز و دکترا 80 امتیاز را کسب می نمایند.

لازم به توضیح است که چنانچه متقاضی فارغ التحصیل در یکی از رشته های موجود در لیست مثبت باشد، امتیاز بیشتری دریافت می کند.

2- آشنایی به زبان انگلیسی،آلمانی و یا دانمارکی :

لیست امتحان های مورد قبول و میزان امتیاز مربوطه به پیوست ارائه می گردد.

لازم به توضیح است که چنانچه متقاضی به مدت یکسال در یکی از شرکت های بین المللی (به زبان انگلیسی،آلمانی و یا دانمارکی)مشغول به فعالیت بوده و یا مدرکی را به زبان انگلیسی اخذ کرده باشد ، از دادن امتحان معاف می باشد و 20 امتیاز آشنایی با زبان را کسب خواهد کرد.

 

در لیست زیر نحوه امتیاز بندی برای مهارت زبان انگلیسی ذکر شده است:

IELTS 3 = 5 امتیاز

IELTS 3.5-4.5= 10 امتیاز

IELTS 5-6 = 15 امتیاز

IELTS 6.5= 20 امتیاز

 

3- سابقه کاری:

چنانچه در مشاغل منعکس در لیست مشاغل دانمارک مشغول به فعالیت بوده مستحق کسب حداکثر 15 امتیاز می باشد.شرایط اخذ امتیاز به شرح زیر می باشد:

1.3 یک تا دوسال فعالیت در رشته های مرتبط:10 امتیاز

2.3 سه تا پنج سال فعالیت در رشته های مرتبط:15 امتیاز

3.3 سه تا پنج سال فعالیت در رشته های غیر مرتبط: 5 امتیاز

 

4- قابلیت انطباق پذیری:

در صورتی که متقاضی در اتحادیه اروپا تحصیل و کار کرده باشد مجاز به کسب امتیاز به شرح زیر می باشد:

1.4 یکسال تحصیل در اتحادیه اروپا:5 امتیاز

2.4 سه سال یا بیشتر تحصیل در اتحادیه اروپا :10 امتیاز

3.4 یکسال اقامت قانونی و کار در اتحادیه اروپا :5 امتیاز

4.4 دو سال اقامت قانونی و کار در اتحادیه اروپا :10 امتیاز

متقاضی حداکثر مجاز به کسب 15 امتیاز در این بخش می باشد.

 

5- سن:

متقاضیان زیر 34 سال 15 امتیاز و متقاضیان 35 تا 40 ساله 10 امتیاز کسب می نمایند.

 

6- توانایی مالی:

متقاضی می بایست ثابت نماید که پس انداز کافی جهت یکسال زندگی در دانمارک راداراست.مبالغ مورد نظر دولت دانمارک بشرح زیر می باشد:

1.6 متقاضی مجرد زیر 25 سال می بایست به مبلغ 5367 کرون دانمارک برای 12 ماه که مجموعا 64404 کرون (تقریبا معدال 8630 یورو) دستری داشته باشد.

2.6 متقاضی مجرد بالای 25 سال باید مبلغ 6472 کرون دانمارک برای هر ماه که مجموعا مبلغ 77664 کرون (تقریبا 10403 یورو) در بانک خود موجود داشته باشد.

3.6 در صورتی که متقاضیان متعهل باشند باید علاوه بر مبلغ فوق به مبلغ 5367 برای هر ماه به مدت 12 ماه که مجموعا مبلغ 64404 کرون (تقریبا معادل 8630 یورو)دسترسی داشته باشند.

4.6 چنانچه متقاضی دارای فرزند هم باشد ،علاوه بر مبالغ فوق می بایست برای هر فرزند خود به مبلف 1342 کرون دانمارک برای 12 ماه که مجموعل 16104 (تقریبا معادل 2160 یورو) می باشد دسترسی داشته باشد.

به فرض مثال ،چنانچه متقاضی دارای همسر و یک فرزند باشد میزان پس انداز به صورت زیر محاسبه می گردد:

 

(1342+5367+6427)x 12=157632


 

تحصیل در مقطع لیسانس کشور دانمارک

تحصیل در دانمارک

کار در دانمارک

دانشگاه های معتبر دانمارک

خذ ویزای دانمارک از طریق تخصص حرفه

تحصیل در مقطع دکترای کشور دانمارک

جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد


راهنمای مهاجرت به دانمارک ، کشور دانمارک ، ثبت شرکت در دانمارک ، سرمایه گذاری در دانمارک ، زندگی در دانمارک ، هزینه تحصیل در دانمارک ، تحصیل در دانمارک، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved