با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

اخذ اقامت دائم آلمان

اخذ اقامت دائم آلمان

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر میباشد.


 

اخذ اقامت دائم آلمان

شرایط درخواست اقامت :
متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت کند که دارای سرمایه نقدی به میزان قابل توجه میباشد.
لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست و فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین هزینه های آتی متقاضی و خانواده اش میباشد.
ارائه طرح و برنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول ، سودآور و قابل اجرا در کشور آلمان ( در این زمینه شرکت ما توسط کارشناسان رسمی آلمانی خود، شما را بخوبی یاری می کند و این مرحله جزء تعهدات این شرکت میباشد. ) Business Plan 
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای 3 سال آینده، 250.000 € یورو باشد .
کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین خریدها و هزینه های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک و پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعامل و . . . ) شامل آن 250.000 € یورو محسوب خواهد شد.

مراحل انجام کار :
1 - تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا
2 - تشکیل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی
3 - ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی
4 - تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای D برای فرد متقاضی و خانواده ایشان
5 - حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یکساله و انجام مراحل ثبت شرکت
6 - بعد از گذشت یکسال و ارائه گزارش کاری شرکت ، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد
7 - با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت ، به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد
تذکر :مدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا D ( اقامت )، از6 الی 8 ماه می باشد.


انواع اقامت در آلمان

 اقامت در آلمان پس از تحصیل

شرایط اقامت در آلمان

کار در آلمان

هزینه تحصیل در آلمان

تحصیل آلمان

تحصیل دکتری در آلمان

 


اخذ اقامت دائم آلمان، تحصیل در آلمان ، اقامت در آلمان ، سرمایه گذاری در آلمان ، زندگی در آلمان ، ثبت شرکت در آلمان ، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved