با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

شرایط سرمایه گذاری در اسپانیا

شرایط سرمایه گذاری در اسپانیا

متقاضیان اخذ اقامت دائم اسپانیا می بایست جهت خرید ملکی با حداقل ارزش 150000 یورو اقدام خود را جهت در خواست اقامت اسپانیا شروع کنند. 


 

شرایط سرمایه گذاری در اسپانیا

بسیاری از کشورهای اروپایی در سالیان نه چندان دور شرایط اخذ اقامت در ازای خرید ملک را در اختیار متقاضیان مهاجرت به اروپا قرار می دادند. از سال 2000 که اقتصاد اروپا با مشکلات فراوانی مواجه شد و بسیاری از کشور های اروپایی مثل فرانسه و یونان دچار مشکلات عدیده ی اقتصادی شدند ، جهت گیری دولت ها به تغییر قوانین مهاجرتی اخذ اقامتشان از حالت خرید ملک به حالت شروع یک طرح اقتصادی و شروع یک کسب و کار در این کشور ها تغییر کرد.
ولیکن اقتصاد اسپانیا همچنان بر اساس جذب سرمایه گذار ونه کار آفرین مبتنی است و یعنی این کشور علاوه بر جذب کار آفرینان سرتا سر دنیا ، هنوز با خرید ملک به متقاضیان اخذ اقامت دائم در اسپانیا اجازه در خواست اخذ اقامت را اعطا می نماید.
نکته جالب درباره ی مهاجرین به کشور اسپانیا این است که بخش اعظم مهاجرین به اسپانیا را کشور های شرق آسیا و هندوستان تشکیل می دهند.
در چند سال گذشته ،با توجه به سخت تر شدن قوانین مهاجرتی در کشور های اروپایی دیگر ، بسیاری از ایرانیان نیز علاقه مندی چشم گیری به اخذ اقامت اسپانیا نشان داده اند. چنانکه بطور مثال عده مهاجرین ایرانی از رقم 4560 ایرانی در سال 2007 به میزان 12334 ایرانی در فقط یک سال افزایش یافته است.

متقاضیان اخذ اقامت دائم اسپانیا می بایست جهت خرید ملکی با حداقل ارزش 150000 یورو اقدام خود را جهت در خواست اقامت اسپانیا شروع کنند. خرید املاک به صورت رسمی و با اسناد دولتی کشور اسپانیا در لحظه خرید به نام متقاضی خرید ملک در کشور اسپانیا می شود. و ایشان می توانند حتی بخشی از مبلغ لازم جهت خرید املاک را نیز از دولت اسپانیا به صورت وام بانکی دریافت کنند.
قدم بعدی برای این متقاضیان تسلیم درخواست خود مبنی بر اخذ اقامت دائم اسپانیا به دولت این کشور است. افراد متقاضی می توانند در ابتدا موفق به دریافت ویزای یک ساله برای خود و سپس در سال دوم ویزای یک ساله برای همراهان خود شوند.
در ادامه و با تمدید ویزای ایشان در سال سوم ، این افراد موفق به اخذ اقامت دائم اسپانیا از طریق سرمایه گذاری یا همان خرید ملک می شوند.
گفتنی است در طی این زمان ،خدمات تحصیلی ،درمانی وپزشکی برای افراد بصورت رایگان و کاملا مشابه یک شهروند اسپانیایی صورت می گیرد.


اخذ اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

تحصیل در مقطع دکترا در کشور اسپانیا

شرایط اقامت در اسپانیا

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور اسپانیا

اقامت در اسپانیا با خرید ملک

اقامت در اسپانیا با خرید خانه

اقامت اسپانیا

اقامت و سرمایه گذاری در اسپانیا


شرایط سرمایه گذاری در اسپانیا ، شرایط اقامت در اسپانیا ، آشنایی با اسپانیا ، زندگی در اسپانیا ، کشور اسپانیا ، اقامت در اسپانیا ، سرمایه گذاری در اسپانیا ،ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved