با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

شرایط گرفتن اقامت در سوئیس

شرایط گرفتن اقامت در سوئیس

سوئیس نام رسمی کنفدراسیون سوئیس و برگرفته از تلفظ فرانسوی این کلمه میباشد.از آنجاییکه در سال ۱۲۹۱ اولین استانی که به کنفدراسیون سوئیس پیوست ، سوئیس نام داشت این نام برای این کشوربه یادگار ماند . جمعیت این کشور در حال حاضر بالغ بر ۷٫۵ میلیون نفر میباشد که بیست درصد این جمعیت را خارجیان تشکیل میدهند . 


 

شرایط گرفتن اقامت در سوئیس

دوره اقامت و تابعیت و پاسپورت :
از زمان آغاز پروسه اداری برای اخذ اقامت سوئیس ، بین پنج تا شش ماه زمان می برد تا مراحل اولیه برای اخذ اقامت آماده شده و ویزای اقامتی دارای اجازه کار به مدت سه سال در پاسپورت قرار بگیرد . در طول سه سال زندگی در سوئیس یا فعالیت کاری ، تقریبا" چهار بار و معمولا" بدون اطلاع قبلی توسط پلیس محلی برای مطمئن شدن از اینکه شما در سوئیس زندگی می کنید یا اینکه زندگی نمی کنید ولی تجارت یا شغل شما در حال کار است و یا اینکه شما نیستید ولی خانواده در محل زندگی می کنند و حضور بچه ها در مدرسه یا دانشگاه مشخص و محرز باشد ، باعث می شود تا در پایان سه سال اقامت پنج ساله اعطا گردد . که در تمدید آن مجددا" پنج ساله دیگری خواهد بود و زمانی که از بدو ورود شما به ده سال برسید می توانید برای پاسپورت سوئیس اقدام نماید. در غیر این صورت اقامت کل افراد خانواده اتوماتیک وار هر پنج سال یکبار تمدید می گردد. با داشتن اقامت سوئیس در پاسپورت می توانید در تمام کشورهای اتحادیه اروپا زندگی و تردد و کار داشته باشید.

نحوه انجام کار :
بر اساس تجارب کاری ، یا تخصص ، یا مدرک تحصیلی شما یا بر اساس سرمایه شما برای مشارکت با یک شرکت یا فعالیت تجاری سوئیسی به طور مشارکتی یا مجزا و بدون شریک ، پروسه آغاز می گردد و ابتدا ویزای نفر اصلی خانواده یعنی پدر یا مادر صادر و سپس ظرف چند روز ویزای سایر اعضای خانواده صادر می گردد.
تبصره : شرکت برای خدمات اخذ گواهینامه ، ثبت نام فرزندان در دانشگاه و مدرسه ، خرید یا اجاره منزل و محل کار ، اخذ وام ، یافتن شریک کاری سوئیسی مناسب برای درآمد بهتر و سریعتر و هر گونه خدمات دیگری آمادگی کامل همکاری ضمن شارژ مبلغ اندکی برای هر سرویس خدماتی می باشد.

مدارک لازم :
• اسکن پاسپورت تمام اعضای خانواده و صفحاتی که دارای ویزا یا مهر ورود خروج است.
• تعداد 12 قطعه عکس رنگی شش در چهار زمینه سفید از هر فرد خانواده
• ترجمه رسمی انگلیسی یا آلمانی آخرین مدرک تحصیلی .
• ترجمه گواهی اشتغال به کار یا فیش حقوقی یا مدرک تجربی ، یا جواز کسب یا پروانه تولید محصول .
• ترجمه رسمی عقد نامه برای متاهلین ، پدر و مادر اگر جزو متقاضیان هستند .
• ترجمه رسمی شناسنامه تمام افراد خانواده .
• گردش سه ماه آخر حساب بانکی
• فیش واریز مبلغ قرارداد
• ترجمه گواهی تحصیلی باریز نمرات آخرین کلاس یا ترم فرزندان برای تطبیق با مدارس و دانشگاه های سوئیس .
• قرارداد امضاء شده .
☆ تبصره : چنانچه مدارک یا آثار خاصی در خصوص ورزشی یا هنری یا تجاری دارید کپی آن را ارائه نمایید.


چگونگی اقامت در سوئیس

ادامه تحصیل در سوئیس

اقامت در سوئیس

تحصیل پزشکی در سوئیس

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی سوئیس

مهاجرت به سوئیس

هزینه زندگی در سوئیس

هزینه تحصیل در سوئیس


شرایط گرفتن اقامت در سوئیس ، هزینه زندگی در سوئیس ، تحصیل در سوئیس ، مهاجرت به سوئیس ، اقامت در سوئیس ، سرمایه گذاری در سوئیس ، ثبت شرکت در سوئیس ، سوئیس ، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved