با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ایتالیا

کسانی که قصد مهاجرت به کشور ایتالیا را دارند میتوانند از طریق اخذ ویزای تحصیلی اقدام نمایند.


 

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ایتالیا

Documenti necessari per gli studenti del Corso di Laurea di I livello in lingua italiana

- Traduzione del diploma e della pagella quadriennale in lingua italiana con le legalizzazioni ministeriali necessarie ( Affari Esteri & Giustizia )

- Traduzione della carta d’identitá (شناسنامه)

- Una serie di fotocopie completa di tutte le pagine dei documenti tradotti + le fotocopie dei documenti in Farsi

- foglio MIUR firmato dallo studente http://offf.miur.it

- 3 foto a colori (3x4) retroscritte con i dati anagrafici

- 2 fotocopie leggibili della prima pagina del passaporto su fogli A4

- Curriculum Vitae in lingua Italiana

 

Documenti necessari per gli studenti del corso di Laurea Magistrale in lingua italiana

- Traduzione della laurea e della pagella quadriennale in lingua italiana con le legalizzazioni ministeriali necessarie ( Affari Esteri & Giustizia ) + Traduzione del diploma e della pagella quadriennale in lingua italiana con le legalizzazioni ministeriali necessarie ( Affari Esteri & Giustizia )

- Traduzione della carta d’identitá (شناسنامه)

- Una serie di fotocopie completa di tutte le pagine dei documenti tradotti + le fotocopie dei documenti in Farsi

- Descrizione delle materie della laurea in lingua italiana o inglese ( شرح دروس )

- 3 foto a colori (3x4) retroscritte con i dati anagrafici

- 2 fotocopie leggibili della prima pagina del passaporto su fogli A4

- Curriculum Vitae in lingua Italiana

 

Documenti necessari per la richiesta di visto

- Modulo di richiesta visto compilato + 2 foto
- Passaporto + 2 fotocopie leggibili della prima pagina su fogli A4
- Una copia della prenotazione del biglietto aereo (dal 16 agosto in poi per chi non sceglie medicina,odontoiatria,veterinaria e architettura )
- Prenotazione alberghiera ( minimo per i primi 10 giorni di soggiorno ) in un periodo coerente con la data dell’esame nella stessa localita’ in cui si terra’ l’esame, oppure una “dichiarazione di ospitalita’ “firmata da un residente in italia ,oppure copia di un contratto di affitto a nome dello studente
- Dati del conto bancario intestato allo studente con un saldo minimo di € 4.000 (160.000.000 rls o 5000 dollari)
- Traduzione dell’atto di garanzia economica notarile in lingua italiana o inglese in cui il garante dichiara di sostenere tutte le spese economiche e universitarie dello studente. Il garante deve presentare in allegato i documenti economici . I sovraindicati documenti devono attestare un reddito mensile di almeno 40.000.000 rls o un conto bancario di minimo € 20.000 ( 800.000.000 rls)
- Una fotocopia della traduzione dell’atto notarile e dei documenti allegati.

مدارک لازم برای تشکیل پروندۀ دانشجویی در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در دانشگاه های ایتالیایی زبانِ کشور ایتالیا

 

دوره های کارشناسی سه ساله و دوره های کارشناسی ارشد پیوستۀ پنج ساله:

مدارکی که دانشجویان باید به مدرسۀ ایتالیایی تحویل دهند:

· ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (تمام کپی های مدارک باید برابر اصل باشد) (دیپلم + پیش دانشگاهی ) برای دانشجویانی که دیپلم فنی و یا هنرستان دارند داشتن مدرک کاردانی و یا گذراندن پیش دانشگاهی الزامی است.
· ترجمۀ شناسنامه به زبان ایتالیایی
· یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و مدارک فارسی
· گواهی زبان ایتالیایی
· 3 قطعه عکس 3×4 رنگی پشت نویسی شده به لاتین
· 2 نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت خوانا و بر روی برگه A4 ( حداقل اعتبار پاسپورت باید تا تاریخ 30 اوریل 2015 باشد)
· رزومه شخصی (به زبان ایتالیایی)
· پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو http://offf.miur.it


کلیۀ دانشجویان موظف به مطالعۀ سایت دانشگاه منتخب خود می باشند، که در صورت نیاز، فرم آن لاین جهت معرفی خود به دانشگاه را پر نمایند.

 

دوره های کارشناسی ارشد ناپیوستۀ دو ساله:

دانشجویان متقاضی این دوره می بایست در ابتدا اطلاعات لازم در مورد ظرفیت دانشگاه ها را در سایت دانشگاه مربوطه جستجو کرده، فرم معرفی خود به دانشگاه را به صورت ان لاین پر کرده و مدارک درخواستی دانشگاه را شخصاً به دانشگاه ارسال نمایند تا دانشگاه در جهت بررسی مدارک و ارزیابی تقریبی آن ها اقدام نماید.

قابل به ذکر است که این دانشجویان پس از مرحلۀ فوق، پیش از دریافت پذیرش تحصیلی خود از دانشگاه، باید در جهت تشکیل پروندۀ دانشجویی در تاریخ مقرر از سوی مدرسه ایتالیایی، به این مدرسه مراجعه نمایند.

 

مدارک مورد نیاز این دورۀ تحصیلی:

· ترجمۀ اصل مدرک لیسانس تحصیلی به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دانشگاه به زبان ایتالیایی (تمام کپی های مدارک باید برابر اصل باشد) + ترجمۀ دیپلم پایان تحصیلات به همراه ریز نمرات چهار سال تحصیلی دبیرستان به زبان ایتالیایی (تمام کپی های مدارک باید برابر اصل باشد)
· ترجمۀ شناسنامه به زبان ایتالیایی
· یک نسخه کپی از کلیۀ مدارک ترجمه شده و مدارک فارسی
· شرح دروس رشتۀ دانشگاهی+ یک نسخه کپی
· گواهی زبان ایتالیایی
· 3 قطعه عکس 3×4 رنگی پشت نویسی شده به لاتین
· 2 نسخه کپی از صفحۀ اول پاسپورت خوانا و بر روی برگه A4 ( حداقل اعتبار پاسپورت باید تا تاریخ 30 اوریل 2015 باشد)
· رزمه شخصی (به زبان ایتالیایی)
· پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو http://offf.miur.it

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

· اصل گذرنامه و دو نسخه کپی از صفحه اول ( کپی باید خوانا و بر روی برگه آ چهار باشد )
· فرم پر شده درخواست روادید (با الصاق عکس+2 قطعه عکس اضافه) توسط مدرسه انجام خواهد گرفت
· پرینت رزرو بلیط به ایتالیا:
1. تاریخ صدور ویزا برای رشته های معماری/پزشکی/دندانپزشکی و دامپزشکی از تاریخ 2 تا 16 آوریل 2014 میباشد - رزرو بلیط حتما باید رفت و برگشت باشد - بقیه رشته ها از تاریخ 16 تا 30 آگوست و فقط بلیط رفت کافی می باشد.
2. تاریخ امتحان ورودی 4 رشته فوق در مقطع کارشناسی و کارشناسی پیوسته به شرح زیر می باشد :
پزشکی و دندانپزشکی 8 آوریل 2014
دامپزشکی 9 آوریل 2014
کارشناسی 3 ساله و کارشناسی پیوسته 5 ساله معماری : 10 آوریل 2014
3. دانشجویان با توجه به تاریخ امتحان ورودی دانشگاه برای تهیه بلیط و رزرو هتل اقدام نمایند - آخرین تاریخ برای خروج از کشور ایتالیا برای 4 رشته ذکر شده 16 آوریل 2014 می باشد.

· رزرو هتل (از روز اول تاریخ بلیط تا 5 سپتامبر ) فقط در شهر دانشگاه مورد نظر و یا دعوتنامه از طرف شخص مقیم در شهر دانشگاه مورد نظر و یا قرارداد خانه در شهر دانشگاه مورد نظر.
· مبلغ 4000 یورو یا معادل 4000 یورو به حساب شخص دانشجو ( 16.000.000 تومان و یا 5000 دلار) باشد.
· ترجمه ضمانت نامه مالی محضری به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (در این ضمانت نامه شخص ضامن باید کلیه هزینه های مالی دانشجو را اعم از تحصیل، مسکن، خوراک، پوشاک و غیره به عهده گیرد) به همراه این ضمانت نامه، ضامن باید مدارک مالی ای را برای اثبات این ادعا ارائه دهد. این مدارک باید نشان دهنده درآمد ماهیانه معادل 1000 یورو (4.000.000 تومان ) یا سپرده مالی معادل 20.000 یورو (80.000.000 تومان) باشند
· 1 نسخه کپی از ترجمه ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی - از امسال اجاره نامه و سند ملک یا زمین مورد قبول نمی باشد.

 


ایتالیا

اخذ ویزای تابعیت درکشور ایتالیا ازطریق تولد

تحصیل در مقطع لیسانس کشور ایتالیا

اخذ اقامت در ایتالیا

شرایط ثبت شرکت در ایتالیا

تحصیل در ایتالیا

اقامت از طریق ازدواج در ایتالیا

هزینه زندگی در ایتالیا


مدارک لازم برای ویزای تحصیلی ایتالیا، هزینه تحصیل در ایتالیا ، تحصیل در ایتالیا ، ثبت شرکت در ایتالیا ، سرمایه گذاری در ایتالیا ، زندگی در ایتالیا ، اقامت در ایتالیا ، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved