با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

تحصیلات تکمیلی در فرانسه

تحصیلات تکمیلی در فرانسه

شما میتوانید از طریق تحصیل در کشور فرانسه اقامت این کشور را اخذ کنید برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.


تحصیلات تکمیلی در فرانسه

با توجه به وجود انواع مختلف روادید، تصمیم گیری در مورد مدت و هدف از اقامت كه تقاضای روادید برمبنای آن صورت می پذیرد، امری بسیار مهم و ضروری است. باید توجه داشت كه پس از ورود به خاك فرانسه امكان هیچ گونه تمدید و یا تغییر در نوع روادید وجود ندارد.
درخواست های روادید از طریق بخش همكاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در تهران انجام می گیرد.
- اغلب تاخیر های احتمالی در صدور روادید به دلیل نواقص پرونده متقاضیان می باشد بنابراین به هنگام تحویل پرونده باید از كامل بودن مدارك و مستندات مورد نیاز اطمینان حاضل نمایید(ترجمه تایید شده مدارك، اصل مدارك و…)

 

 

 

۱) انواع مختلف روادید

روادید دانشجویی بلند مدت

- تمام دانشجویان غیر اروپایی (دانشجویانی كه تابعیت جامعه اقتصادی اروپا، آندورا، موناكو، سوییس، سن مارین و واتیكان را ندارند) در صورتی كه اقامت پیش بینی شده آنها بیش از شش(۶) ماه باشد باید جهت ادامه تحصیلات خود، روادید دانشجویی بلند مدت اخذ نمایند.
مدت اعتبار این روادید بیش از یك سال نخواهد بود و دانشجویان از هر ملیتی در صورت تهیه و ارایه مدارك اعلام شده از سوی مراجع ذیصلاح می توانند روادید دانشجویی خود را تمدید كنند.
http://www.diplomatie.fr/venir/pays.html
برای دریافت اقامت دانشجویی در هنگام ورود به فرانسه و در مهلت دو ماهه داشتن این نوع روادید ضروری است.

روادید اقامت كوتاه مدت

برای تحصیلاتی كه مدت آنها كمتر از شش ماه می باشد و روادید اقامت كوتاه مدت فرد را از درخواست اقامت معاف می كند و خود این نوع روادید به عنوان مجوز اقامت معتبر است.
توجه : در پایان برنامه پیش بینی شده، ادامه تحصیل در دیگر رشته ها بدون بازگشتن به كشور مبدأ به منظور اخذ روادید دانشجویی بلند مدت غیرممكن است و امكان تغییر روادید اخذ شده به هیچ وجه در فرانسه وجود ندارد.

روادید دانشجویی كنكور

- روادید دانشجویانی كه جهت شركت در یك كنكور و یا یك امتحان درخواست می شود، برای اقامت های كوتاه مدت-حداكثر ۹۰ روز- صادر می گردد. در صورت موفقیت و پذیرش قطعی در واحد آموزش مربوطه، دانشجو بدون نیاز به برگشتن به كشور مبدأ روادید اقامت بلند مدت را دریافت می نماید. در صورتی كه جهت ثبت نام قعطی در موسسه آموزشی، نیاز به آموزش های مقدماتی و یا تكمیلی باشد نیز روادید كنكور صادر می گردد.
تذكر: روادید توریستی، از هر نوع كه باشد، تحت هیچ شرایطی ، نه در فرانسه و نه در هیچ یك از دیگر كشورهای جامعه اروپا قابل تغییر به روادید دانشجویی نمی باشد.


مدارك معتبر مورد نیاز

تمامی دانشجویان باید پرونده ای را جهت ارایه به بخش همكاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در تهران تشكیل دهند. (اصل مدارك ذیل باید هنگام مصاحبه در كنسولگری ارائه شود.)

روادید دانشجویی بلند مدت

- ۴ فرم روادید بلند مدت كه با دقت و با ذكر تاریخ تكمیل و توسط متقاضی امضا شده باشد.
- ۵ قطعه عكس جدید متقاضی بدون روتوش سال جاری.

عکسها باید:

- رنگی

- زمینه سفید

- تمام رخ

- تازه (زیر سه ماه)

- کاملاً شبیه

- در قطع 45 در 35 میلی متر باشند

- اندازه صورت در عکس از سطح تحتانی چانه تا سطح فوقانی سر از 32 تا 36 میلی متر باشد.


مدارك درخواستی ذیل باید در سه نسخه و هر كدام در یك پوشه جداگانه ارایه گردد:

- كپی آخرین مدرك تحصیلی ایرانی به همراه ترجمه فرانسه آن كه به هم الصاق شده باشند.
- كپی ترجمه رسمی تایید شده شناسنامه ایرانی متقاضی و همچنین كپی اصل فارسی شناسنامه كه به هم الصاق شده باشند.
- CV متقاضی
- كپی گواهی ثبت نام (یا پیش ثبت نام) در یك دانشگاه یا یك موسسه عالی فرانسوی دولتی یا خصوصی كه مورد تایید دولت باشد.
- كپی ۵ صفحه اول گذرنامه به همراه كپی صفحات روادید قبلی كشورهای شن گن
- مستندات مالی

۱) یك حساب بانكی فرانسوی(فرانسه) به نام دانشجو با اعتباری معادل 6000 یورو

یا
- برای بورسیه های دولت ایران، نامه گواهی مالی سازمان مربوطه

مبلغ پرداختی برای ویزا : ۱۰۰ يورو

 

 

روادید اقامت كوتاه مدت

- 1 فرم روادید كوتاه مدت كه با دقت و با ذكر تاریخ تكمیل و توسط متقاضی امضا شده باشد
- 3 قطعه عكس جدید متقاضی بدون روتوش سال جاری.

عکسها باید:

- رنگی

- زمینه سفید

- تمام رخ

- تازه (زیر سه ماه)

- کاملاً شبیه

- در قطع 45 در 35 میلی متر باشند

- اندازه صورت در عکس از سطح تحتانی چانه تا سطح فوقانی سر از 32 تا 36 میلی متر باشد.


-CV متقاضی
- كپی یك دعوتنامه (در زمینه های فرهنگی، هنری، زبانشناختی یا علمی)
- كپی معرفی نامه محل كار متقاضی روادید در ایران
- كپی پنج صفحه اول گذرنامه به همراه كپی صفحات روادید قبلی كشورهای شن گن
- مستندات مالی
۱) یك صورت موجودی حساب به نام متقاضی روادید از یك بانك ایرانی با حداقل موجودی ۳۵۰۰۰۰۰۰ ریال

یا

۲) نامه ی تقبل تمام هزینه های اقامت و سفر در فرانسه از طرف فرد یا موسسه یی كه شما را به فرانسه دعوت كرده است یا موسسه ایرانی كه شما برای آنها كار می كنید.
مبالغ قابل پرداخت:
- برای اقامت كمتر از یك ماه ۲۵ یورو
- برای اقامت كمتر از یك تا سه ماه ۳۰ یورو
- برای اقامت یك تا سه ماهه باامكان ورود مكرر به فرانسه ۳۵ یورو

روادید كنكور

- 1 فرم روادید كوتاه مدت كه با دقت و با ذكر تاریخ تكمیل و توسط متقاضی امضا شده باشد
- 3 قطعه عكس جدید متقاضی بدون روتوش سال جاری.

عکسها باید:

- رنگی

- زمینه سفید

- تمام رخ

- تازه (زیر سه ماه)

- کاملاً شبیه

- در قطع 45 در 35 میلی متر باشند

- اندازه صورت در عکس از سطح تحتانی چانه تا سطح فوقانی سر از 32 تا 36 میلی متر باشد.


-CV متقاضی
- كپی دعوتنامه ارسالی از طرف دانشگاه یا موسسه فرانسوی
- كپی ۵ صفحه اول گذرنامه به همراه كپی صفحات روادید قبلی كشورهای شن گن
- مستندات مالی: صورت موجودی حساب بانكی متقاضی روادید از یك بانك ایرانی با حداقل موجودی ۳۵۰۰۰۰۰۰ ریال
هزینه قابل پرداخت : ۳۰ یورو


اقامت در فرانسه با خرید ملک

اقامت فرانسه از طریق ثبت شرکت

افتتاح حساب در فرانسه

اقامت در فرانسه با خرید ملک

وضعیت اقتصادی فرانسه

کار و اقامت در فرانسه

وکیل مهاجرت فرانسه

اقامت دائم در فرانسه

تحصیل در فرانسه


تحصیلات تکمیلی در فرانسه ، اقامت دائم در فرانسه ، هزینه زندگی در فرانسه ، مهاجرت کاری به فرانسه ، تحصیل در فرانسه ، نظام آموزش عالی فرانسه ، وکیل مهاجرت فرانسه ، سرمایه گذاری در فرانسه ، اقامت در فرانسه ، ثبت شرکت در فرانسه ، ثبت شرکت در کرج , ثبت شرکت , ثبت شرکت در ارمنستان ، سرمایه گذاری در اروپا ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved