با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد

جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد 

جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد 

ویزای کاری دانمارک یکی از بهترین انواع ویزا برای کسانی است که می خواهند با مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا بالاتر جهت کار در کشور دانمارک اقدام نمایند.


 

جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد 

     مدرک تحصیلی : تنها دوستانی که مدرک فوق لیسانس یا بالاتر دارا می باشند می توانند از امتیاز این مرحله برخوردار باشند، بهتر است ریسک نکیند و به هیچ عنوان از مدرک پایین تر اقدام نکیند.

ü     سابقه کار : در این مرحله سابقه حداقل 3 سال به با رشته تحصیلی نیاز می باشد.( مدرک بیمه لازم نمی باشد.)

ü     مدرک زبان : دوستان متقاضی در این مرحله جهت اخذ ویزای دانمارک می بایستی مدرک زبانی معادل آیلتس 6.5 در رزومه خود قرار دهند، البته متفاوت می باشد اما در بد ترین حالت این نمره شش و نیم کفایت می کند.

ü     سن : نکته بسیار مهم در این امتیازات این است که دوستان عزیز نهایتا تا 40 سالگی می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام نمایند.


 

مطالب مرتبط :

کار در دانمارک

تحصیل در دانمارک

تحصیل در مقطع دکترای کشور دانمارک

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور دانمارک


 کلید واژه ها :

جهت اخذ ویزای کاری دانمارک امتیازات به شرح ذیل می باشد  ، اخذ ویزای دانمارک از طریق تخصص حرفه ، سرمایه گذاری  در دانمارک ، اقامت در دانمارک ، ثبت شرکت در دانمارک ، ثبت شرکت در ارمنستان ،ثبت شرکت در اروپا ، ثبت شرکت در انگلستان

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved