با ما تماس بگیرید :

تلفن با ثبت شرکت در اروپا

ارتباط از طریق واتساپ :

0046722963279

00447759255283

0097433890269

ارتباط از طریق ایمو :

0046704575650

0046722963279

 ارتباط از طریق تماس تلفنی و تلگرام :

00989033948290

تحصیل در مقطع لیسانس کشور اسپانیا

تحصیل در مقطع لیسانس کشور اسپانیا

تحصیل در مقطع لیسانس کشور اسپانیا

نظام آموزشی کشور اسپانیا بدین صورت می باشد که در مقطع لیسانس دروس به زبان اسپانیایی ارائه شده است.


 

تحصیل در مقطع لیسانس کشور اسپانیا

تمامی رشته های ارائه شده به بان اسپانیایی می باشند.دانشگاه های کشور اسپانیا در زمره دانشگاه های برتر دنیا نمی باشند.

مقطع لیسانس در کشور اسپانیا 4 ساله است افرادی که متقاضی ورود به این مقطع هستند می بایستی مدرک دیپلم را داشته باشند تا بتوانند در این دوره شرکت کنند . هم چنین این نکته حائز اهمیت است که دوره 4 ساله لیسانس به زبان اسپانیای تدریس می شود. که بهتر است در ایران این مدرک را کسب کرده و بعد به کشور اسپانیا مهاجرت تحصیلی کند زیرا گذراندن دوره ی کالج زبان اسپانیای در کشور اسپانیا دوره ای است که سفارت را متقاعد و راضی به دادن ویزا به متقاضی نمی کند و حتماَ باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را برای رفتن به سفارت ارائه دهید .

  • حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور اسپانیا مجوز کار در محدوده ای 10 ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین 8 تا10 یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد .

  • هزینه های زندگی

دولت اسپانیا با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار 10 ساعت را داده است . آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین 8 تا 10 یورو را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند . هزینه زندگی در اسپانیا حداقل 500 یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور اسپانیا را داشته باشد قبل از رفتن به اسپانیا و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در اسپانیا است.کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور اسپانیا مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان اسپانیایی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی راپیداکنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند ولی با توجه به اوضاع اقتصادی نابسامان کشور اسپانیا شرایط پیدا کردن کار در این کشور بسیار دشوار می باشد.

این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور اسپانیا بسیار دشوار است و طولانی و افراد می بایستی مدت زمان زیادی را در کشور اسپانیا کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس اسپانیایی را بگذرانند.


 

مطالب مرتبط :

اسپانیا

اقامت اسپانیا

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در اوکراین


 

کلید واژه ها :

 

تحصیل در مقطع لیسانس کشور اسپانیا ، اقامت اسپانیا ، کشور اسپانیا ، سرمایه گذاری در اسپانیا ، کار در اسپانیا ، ثبت شرکت در اسپانیا ، تحصیل در اسپانیا ، ثبت شرکت در اروپا

 

 وب سایت ثبت شرکت در اروپا

 

سوالات متداول 

 

تلفن دفتر ثبت شرکت

ثبت شرکت در اروپا | ثبت شرکت در ارمنستان | افتتاح حساب بانکی در ارمنستان | ثبت شرکت در انگلستان

اقامت در اروپا | مهاجرت به اروپا | مهاجرت و اقامت در کانادا ، آمریکا ، سوئد ، ایتالیا

با p>Designed and SEO by SUNIC | © 2017europeregister.ir All rights reserved